Föreningsstämma 2018

Extrameddelande till er på Intize! 
Hej alla glada Intizeare!

Nu börjar hösten närma sig och skolan håller på att dra igång så smått, med nya goa glada Göteborgare på våra högskolor i stan. Ett annat tecken på höst är även Intize Föreningsstämma!

I år kommer stämman att hållas på Chalmers campus Johanneberg i EDIT-huset (Hörsalsvägen 11). Stämman kommer att äga rum den 7e oktober klockan 13.00 och hålla på i några timmar. Det kommer bjudas på lite fika och annat smått och gott. Så dyk mer än gärna upp!

För att visa sitt intresse och närvara på stämman så kan man anmäla sig på följande länk:
https://goo.gl/forms/BzFMLkQorSKj8Ls92

Här kan man även fylla i om man inte skulle vara intresserad av att närvara på stämman, alternativt om man mot förmodan inte kan komma på stämman men fortfarande är intresserad av att vara medlem. Sista anmälningsdatum är den 30 september.

Har även fått lite information om att det fortfarande är fritt fram att nominera styrelsemedlemmar till Intize styrelse för nästa år. Känner du någon som du tror skulle passa (alternativt känner att detta är precis rollen för mig) så kan du nominera en kandidat till följande mailadress:

valberedningen@intize.org

Om ni har några frågor kring föreningsstämman eller något annat så är det fritt fram att kontakta mig eller någon annan i styrelsen så kan vi mer än gärna bidra med information!

Syns den sjunde!

Styrelsen via Lukas