Föreningsstämma

Hej Intizare! 
Nu är det dags att förnya medlemskap och anmäla sig till föreningsstämman 2021. 

Tid: 19 september 2021, kl. 13:00- ca 16:00
Plats: Sal Vasa 6, Vera Sandbergs Allé 8, Chalmers Johanneberg.
Anmälan: Anmäl dig till stämman och förnya ditt medlemskap via formuläret här! (senast 12 september)

Det kommer bjudas på lätt fika och gott prat. Tänk på att stämman kan ta kortare eller längre tid än uppskattat. Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du låta en annan medlem som är på plats, med din fullmakt, rösta i ditt ställe. Informera då styrelsen på styrelsen@intize.org så det uppmärksammas.


Förslag till styrelsen

Om du har något särskilt som du vill ska diskuteras på årsstämman så är du varmt välkommen att skicka in en motion till styrelsen. Se följande länk för tips och råd om hur man skriver en motion. Maila ditt förslag till styrelsen@intize.org senast tre veckor innan årsstämman. Två veckor innan mötet kommer kompletterande information och dokument att skickas ut.

Nominera kandidater till styrelsen

Vill du nominera dig själv eller någon annan till styrelsen?
Maila ditt förslag till valberedningen@intize.org senast 3 veckor innan årsstämman.

Varför har vi en föreningsstämma?

Föreningsstämman är föreningens högsta beslutande organ. Kort sagt är det ett möte som skall hållas en gång om året, där nya styrelsemedlemmar väljs och fundamentala frågor gällande föreningen diskuteras – frågor som ibland inte har några självklara svar. Du som är medlem i föreningen har rösträtt på denna stämma. Har du åsikter kring t.ex. vad Intize borde göra i framtiden så är du varmt välkommen att delta och framföra detta, men det är även helt OK att komma till stämman för att bara sitta och lyssna (vilket kan vara lärorikt för den som aldrig varit på en föreningsstämma innan).

Bra att veta

Föreningsstämman har en ordförande, en sekreterare och en dagordning. Inför stämman tar valberedningen fram förslag på vilka som ska sitta i styrelsen det kommande året. 2 veckor innan stämman kommer mer detaljerad information att skickas ut till alla medlemmar med bland annat dagordningen, valberedningens förslag på styrelseledamöter, en verksamhetsberättelse, årsbokslutet samt inkomna motioner.

Frågor?

Om ni har några frågor kring föreningsstämman eller något annat så är det fritt fram att kontakta styrelsen (styrelsen@intize.org) så kan vi mer än gärna bidra med information!

Nedan kan du se bilder från tidigare föreningsstämma

  • Ett varmt välkomnande till Intize nya styrelse och valberedning