Jobba på Intize

Vill du driva och utveckla en ung och studentdriven förening? Vill du vara med och bidra till ett ökat intresse för matematik? Gillar du frihet i arbetet och är kreativ? Sök till Intize verksamhetsgrupp!

Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och kontaktskapande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett litet, kreativt, målinriktat och engagerat team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet.

Intize rekryterar i regel till alla tjänster i verksamhetsgruppen på våren inför kommande verksamhetsår. Tjänsterna är då på deltid och sträcker sig från 1 augusti till 31 maj. Du förväntas också delta under en överlämning innan sommaren. Visst kvällsarbete kan förekomma i tjänsten.

Just nu söker vi till följande tjänster

REKRYTERARE
Tidsram: Tjänsten är en allmän visstidsanställning som omfattar de mest intensiva perioderna december–mars. Totalt beräknas tjänsten omfatta cirka 100–160 timmar. Läs mer om tjänsten här.

Vad är Verksamhetsgruppen?

Verksamhetsgruppen (VG) är den grupp av personer som är anställda för att sköta det administrativa och operativa arbetet inom Intize. Arbetet i verksamhetsgruppen leds av verksamhetsansvarig (VA). Övriga poster kan variera från år till år beroende på kommande satsningar och organisationens ekonomiska status.

Intize söker årligen nya kandidater till verksamhetsgruppen, men också projektanställningar. Annonserna publiceras normalt under tidig vår.