Jobba på Intize

Vill du driva och utveckla en ung och studentdriven förening? Vill du vara med och bidra till ett ökat intresse för matematik? Gillar du frihet i arbetet och är kreativ?
Sök till Intize verksamhetsgrupp!

Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och kontaktskapande jobb med många externa kontakter både inom skola och andra organisationer. Vi är ett litet, kreativt, målinriktat och engagerat team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. 

Verksamhetsgruppen är den grupp av personer som är anställda för att sköta det administrativa och operativa arbetet inom Intize.  Tjänsterna kan variera från år till år, beroende på aktuella projekt och föreningens ekonomiska status. Intize rekryterar i regel till alla tjänster i verksamhetsgruppen på våren inför kommande verksamhetsår, som följer läsåret. 

Just nu söker vi följande tjänster till nästa verksamhetsår: 

MENTORSKAPSANSVARIG
Intize söker en person som ska ansvara för våra tre mentorskapsprogram: junior, senior och SBB. Tjänsten är på 75-100% under perioden 1 augusti 2020 till 31 maj 2021.
Läs mer om tjänsten här

KURSANSVARIG “MATEMATIK OCH SAMHÄLLE”
Ditt arbete som kursansvarig består av att administrera och utveckla kursen samt utgöra länken mellan kursledning och studenter.
Tjänsten är på 40% under perioden 1 september 2020 till 31 maj 2021
Läs mer om tjänsten här

REKRYTERINGSANSVARIG
I denna tjänst ansvarar du för rekryteringen av mentorer och adepter till Intize verksamhet under hösten 2020. Totalt beräknas tjänsten omfatta cirka 100-200h.
Läs mer om tjänsten här