Intize kreativa sommarmatte

Är du redo för gymnasiematten? 
Få en rivstart med Intize kreativa sommarmatte 

I augusti 2024 har du som blivande gymnasieelev möjlighet att lära dig matte på ett kul och kreativt sätt. Praktiska övningar blandas med räknestuga i liten grupp under handledning av en mentor från gymnasiet. Du väljer själv om du vill repetera högstadiematten eller börja med gymnasiematten. Allt är gratis och under veckan bjuder vi på lunch. Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig nu! 

Datum: 3-9 augusti 
Plats: Chalmers Campus Johanneberg 

Intresseanmälan adept 

Klicka här för att göra en intresseanmälan. Vi återkommer om huruvida du fått en plats eller är placerad på väntelista ungefär en månad före kursens start. Antalet platser är begränsade.

Intresseanmälan mentor

Studerar du på gymnasiet och vill spendera en vecka i sommar med att förbereda nyutexaminerade högstadieelever inför gymnasiematten samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och får en fin merit? Då ska du söka till Intize kreativa sommarmatte! Klicka här för att göra en intresseanmälan. Alla sökande blir kontaktade tidigt under sommaren för att kallas till ett lämplighetssamtal och får därefter besked om huruvida de har fått en plats eller ej. 

Frågor? 

Har du några frågor, kontakta oss gärna. 

Här syns bilder från tidigare år: