Intizedagen – Räknestuga inför nationella proven

Intize arrangerar årligen räknestugor inför nationella proven i matematik, där man som elev får möjlighet att förbereda sig inför proven. Våra erfarna mentorer från Chalmers finns på plats för att besvara dina frågor och hjälpa dig med plugget. Förutom möjlighet att räkna själv med handledning av mentorer kommer det även att finnas genomgångar av relevanta mattekurser. Våren 2023 kommer det vara två Intizedagar – en för högstadiet den 6 maj och en för gymnasiet den 7 maj. Nedan finns information om dagarna.

Anmälan är nu stängd för båda dagarna då vi nått max antal deltagare. För att ställa er i kö som reserver till Intizedagarna fyll i formulären. 

Intizedagen 6 maj för högstadiet

Kom och räkna matte med oss inför nationella proven i årskurs 9! På våran stora räknestuga kommer det vara räknestuga, föreläsningar och gratis lunch.

Var? Vera Sandbergs Allé 8, närmaste hållplats är Kapellplatsen

När? Lördag 6 maj 2023, 11:00 till 15:00

Vad? Gratis föreläsningar, räknestuga och lunch inför nationella proven i matematik i årskurs 9. Anmälan krävs, det är ett begränsat antal platser.

Ställ dig i kö till Intizedagen för högstadiet här! Du kommer att bli kontaktad via mail om du får en plats. Blir du inte kontaktad av oss har vi tyvärr inga platser kvar. 

Intizedagen 7 maj för gymnasiet

Den 7 maj kommer det vara räknestuga och föreläsningar inför de nationella proven i matematik 1, 2, 3 och 4 samt inför kursproven i matematik 5. Vi kommer erbjuda räknestuga, föreläsningar och gratis lunch.

Var? Vera Sandbergs Allé 8, närmaste hållplats är Kapellplatsen

När? Söndag 7 maj 2023, 11:00 till 16:00

Vad? Gratis föreläsningar, räknestuga och lunch inför nationella proven i matematik på gymnasiet. Anmälan krävs, det är ett begränsat antal platser.

Ställ dig i kö till Intizedagen för gymnasiet här! Du kommer att bli kontaktad via mail om du får en plats. Blir du inte kontaktad av oss har vi tyvärr inga platser kvar. 

 

Nedan syns bilder från tidigare Intizedagar:

  • cof