Intizedagen – Räknestuga inför nationella proven

Under våren kommer vi ha en Intizedag för årskurs 9, och en Intizedag för gymnasieelever. Du är varmt välkommen!

Intize arrangerar årligen räknestugor inför nationella prov i matematik, där du som elev får möjlighet att förbereda sig inför proven. Förutom möjlighet att räkna själv med handledning av mentorer kommer det även att finnas genomgångar av relevanta mattekurser.

Intizedagen hålls digitalt p.g.a. de rådande omständigheterna med Covid-19. Tillsammans med cirka 100 andra elever har du möjlighet att förbereda dig ordentligt inför de nationella proven eller andra stora prov. Våra erfarna mentorer från Chalmers och GU kommer att vara tillgängliga för att besvara dina frågor och hjälpa dig med plugget. Du behöver inte vara med under hela dagen, utan kan välja vad som känns relevant för dig.

Den digitala plattformen som kommer användas är  Zoom. Helst ska du som deltagare ladda ner Zoom för att  få tillgång till ett antal viktiga funktioner. För att ladda ner Zoom går du in på en av Zoom-länkarna nedan och klickar sedan på “Download now”. Du ska helst ha på kameran under föreläsningar eller när du får hjälp, men det är inte obligatoriskt.

Intizedagen för gymnasiet:

Datum: lördag 15 maj 2021

Tid: 10:00 – 17:00

Plats: På distans via Zoom, länk :https://chalmers.zoom.us/j/67513437500

Anmälan: Anmäl dig här!

Ett infomail med schema, möteslänk och all viktig information skickas ut till alla anmälda cirka en vecka innan Intizedagen.

Schema:

 

Intizedagen för årskurs 9:

Datum: söndag 2 maj 2021

Tid: 10:00 – 17:00

Intizedagen för årskurs 9 har varit, tack till er som deltog, mentorer och adepter! Lycka till på kursprov eller nationella!

Nedan syns bilder från tidigare Intize-dagar: