Intize utmanande påsklovsmatte (augusti-edition)

Med anledning av utvecklingen av Covid-19, kommer Intize utmanande påsklovsmatte tyvärr inte kunna hållas som planerat. Nya datum är istället 3-5 augusti.

Intize utmanande påsklovsmatte vänder sig till barn i mellanstadiet som är särskilt begåvade inom matematik. Under 3 dagar får de ägna sig åt utmanande matematik, och även programmering, tillsammans med andra likasinnade barn. Dagarna kommer leds av matematikintresserade ungdomar som själva varit involverade i Intize mentorskapsprogram för särskilt begåvade barn.

När: 3–5 augusti 2020, kl. 10–16.
Var: Chalmers Campus Johanneberg

Anmälan
Intresseanmälan för medverkan görs via denna länk. Obs! Antalet platser är begränsade, och barn som redan är aktiva i Intize mentorskapsprogram har företräde. Besked om barnet har fått en plats eller ej lämnas löpande via mailadressen som angetts i ansökningsformuläret. Det kostar inget att medverka under veckan.

Om Intize
Den ideella föreningen Intize syfte är att inspirera till ett ökat intresse för samt öka kunskaperna i matematik och matematiskt tänkande. Detta görs främst genom ideellt mentorskap där studenter hjälper andra att lära sig matematik. Detta ska bland annat leda till att alla får en ökad självkänsla och ges nya möjligheter i livet. Ett av våra mentorskap riktar sig till särbegåvade barn i grundskolan. Läs mer om detta på: www.intize.org/fa-hjalp-i-matte/fa-en-mentor/

Om särskild begåvning
Läs mer om särskild begåvning och dess kännetecken på www.mensa.se eller www.mattetalanger.ncm.gu.se. Det finns också bra information hos Skolverket.

Frågor? Kontakta:
Linda Ekberg, verksamhetsansvarig Intize
va@intize.org
073-448 28 05 (kontor) / 076-085 32 98 (mobil)